«Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να απαντήσω. Γιατί σε κάθε περίπτωση υπάρχουν καλά, μέτρια και κακά σχόλια. Προσωπικά, μου έρχονται κυρίως θετικά σχόλια από κόσμο που γελάει πολύ κάθε εβδομάδα και δεν έχω λόγο να μη μένω σε αυτά».

Με αυτόν τον τρόπο σχολιάζει, η όμορφη παρουσιάστρια, Νάντια Μπουλέ, τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχθεί κατά καιρούς για τα νούμερα τηλεθέασης που κάνει το «Black Out».

Μιλώντας στο «TV Έθνος» σημειώνει ότι είναι πολύ ευχαριστημένη πάντως με το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει. «Είναι ένα κόνσεπτ πολύ ιδιαίτερο και αστείο και όλη η ομάδα που δούλεψε γι’ αυτή την εκπομπή έκανε ό, τι καλύτερο μπορούσε. Το αποτέλεσμα με ενθουσίασε από το πρώτο επεισόδιο και ευτυχώς ενθουσίασε και πολύ ακόμα κόσμο», λέει χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την κριτική που δέχεται, συμπληρώνει: «Όταν είναι καλοπροαίρετη, ακόμα κι αν είναι σκληρή, τη λαμβάνω σοβαρά υπόψη μου. Στα αναληθή δημοσιεύματα στενοχωριέμαι, αλλά όταν γίνεται εμμονική η κριτική από κάποιους ανθρώπους, δεν την αφήνω να με επηρεάσει. Ίσως κάποιους τους ενοχλεί ότι το ότι έχω δοκιμάσει διαφορετικά πράγματα τηλεοπτικά ή μουσικά, αλλά δεν θεωρώ ότι έχω να απολογηθώ γι’ αυτό».

«Δεν μου αρέσουν καθόλου οι μιζέριες κι οι γκρίνιες. Είμαι αυτό που βλέπει και αντιλαμβάνεται ο καθένας που παρακολουθεί, άσχετα με τις κακίες που μπορεί να λέει ο οποιοσδήποτε», καταλήγει η Νάντια.