Η γέννηση των δύο παιδιών της, την είχε κρατήσει μακριά από την τηλεόραση. Ωστόσο φέτος η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους επέστρεψε δυναμικά στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου.

Σε συνέντευξη της στο «Πρώτο Θέμα» κάνει λόγο για συνειδητή απόφαση αποκαλύπτοντας ότι δυσκολεύτηκε την πρώτη μέρα των γυρισμάτων.

Πώς είναι για σένα η φετινή χρονιά έπειτα από τόσον καιρό μακριά από το προσκήνιο;

«Ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση. Από τη στιγμή που έμαθα ότι ήμουν έγκυος στο πρώτο παιδί αποφάσισα ότι θα έμενα εκτός γιατί η φύση της δουλειάς μου είναι τέτοια που δεν έχει ωράριο, έχει πολλές απαιτήσεις και δεν θα μπορούσα να τα συνδυάσω έτσι όπως θα ήθελα για να τα κάνω καλά. Οταν ξανάρχισα τη δουλειά, ήταν λίγο παράξενο και αγχωτικό για μένα. Τα παιδιά είχαν συνηθίσει να με βλέπουν στο σπίτι και ξαφνικά αυτό άλλαξε. Ευτυχώς, όμως, είναι πολύ ευνοϊκές οι συνθήκες για μένα φέτος και δεν χρειάζεται να λείπω όλη μέρα κάθε μέρα. Έτσι λοιπόν, τα βολεύω κάπως».

Παρακολουθώντας το αποτέλεσμα της δουλειάς σας, αισθάνεσαι ικανοποιημένη για την επιλογή σου; Είπες «άξιζε τον κόπο»;

«Ήμουν ικανοποιημένη από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε τα γυρίσματα. Δεν μιλάω για τον εαυτό μου. Μιλάω για το σύνολο και τη δουλειά. Αυτό που κάναμε εμένα, ως άνθρωπο που συμμετέχει σε αυτό, με αντιπροσωπεύει απόλυτα και δεν συμβαίνει πάντα αυτό. Θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή δουλειά, ειδικά σε εποχές όπου τα πράγματα εμπεριέχουν μια φτήνια γενικότερα».

Τι σε δυσκόλεψε πιο πολύ στα γυρίσματα;

«Η πρώτη μέρα, γιατί είχα καιρό να δουλέψω. Στην αρχή αισθανόμουν έξω από τα νερά μου. Ευτυχώς εγκλιματίστηκα πάρα πολύ γρήγορα με τη βοήθεια του σκηνοθέτη μας και του Γιάννη».