Κοντά σε συμφωνία Ε και Σαββίδης

Προς το παρόν δεν έχουν ακόμη μπει υπογραφές, διερευνώνται οι τελικές λεπτομέρειες


MEDIA
23:20
07/08/2017
Κοντά σε συμφωνία Ε και Σαββίδης
1
loading

Καμία οριστική συμφωνία δεν έχει υπάρξει ούτε κάποια υπογραφή έχει πέσει μέχρι στιγμής μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και της πλευράς του τηλεοπτικού σταθμού «Έψιλον» για την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού.

σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκό Πρακτορείο, από κύκλους που πρόσκεινται στον ομογενή επιχειρηματία, οι δύο πλευρές είχαν πράγματι συνομιλίες την προηγούμενη εβδομάδα και έθεσαν το πλαίσιο της μεταξύ τους οριστικής συμφωνίας, η οποία αναμένεται να υπογραφεί εντός των επόμενων ημερών. Προς το παρόν δεν έχουν ακόμη μπει υπογραφές, καθώς διερευνώνται τελικές λεπτομέρειες, όπως διαβεβαίωναν οι ίδιες πηγές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιβάν Σαββίδης ήδη αποκτήσει τις εφημερίδες «Έθνος» και «Ημερησία», ενώ συμμετέχει και στο MEGA, μέσω Πήγασου. Ο τηλεοπτικός σταθμός «Εψιλον» δημιουργήθηκε το 2013 από τον επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη, στον οποίο κι εξακολουθεί να ανήκει προς το παρόν, όπως ξεκαθάριζαν οι ίδιες πηγές.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar nina77

    Δεν έχει αποκτήσει τις εφημερίδες πάρα μόνο τους τίτλους,υπάρχει διαφορά πολλων εκατομμυρίων οπότε μη γράφετε ανακρίβειες κύριοι ....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει