Σε όλα τα περίπτερα της Ελλάδας βρίσκεται πλέον η ιστορική εφημερίδα «Ηχώ» που εκδίδεται στην Κωνσταντινούπολη από το 1977. Πρόκειται για την καθυστερημένη άφιξη, στην ελληνική επικράτεια, της φωνής του ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης.

Το πρώτο μηνιαίο τεύχος της εφημερίδας «Ηχώ», που κυκλοφορεί σε όλα τα σημεία πώλησης στην Ελλάδα, θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, στην Φραγκούδη & Αλ. Πάντου, στην Καλλιθέα, την Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 12:00 το μεσημέρι.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με χαιρετισμό του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, θα ακολουθήσει χαιρετισμός του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσου και θα ολοκληρωθεί με τις ομιλίες του προέδρου της ΟΙΟΜΚΩ (Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών) καθηγητή Νικού Ουζούνογλου, του εκδότη της ιστορικής εφημερίδας Ανδρέα Ρομπόπουλου, του συμβούλου του ΓΓΕΕ Γιώργου Φλωρεντή και του καθηγητή Ιωάννη Μάζη. Τo πάνελ θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Κυριάκος Πεταλίδης.