Προσφυγή στο ΣτΕ από Alpha και E-tv

Ανάλογη προδικαστική διαδικασία ξεκίνησε και το Mega


MEDIA
15:55
13/05/2016
Προσφυγή στο ΣτΕ από Alpha και E-tv
4
loading

Δύο είναι μέχρι στιγμής οι πρόσφυγες στο ΣτΕ από ιδιωτικά κανάλια. Πρόκειται για τον Alpha και το E-TV, σύμφωνα με πληροφορίες του typologies.gr, και η προσφυγή αφορά στον διαγωνισμό χορήγησης των αδειών. Ανάλογη προδικαστική διαδικασία ξεκίνησε και το Mega, υποστηρίζοντας πως το τίμημα της τιμής εκκίνησης των 3 εκατ. ευρώ είναι υψηλό, την ίδια ώρα που με επιστολή του το E-TV υποστήριζε, απευθυνόμενο προς τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, πως είναι χαμηλό και πως έπρεπε να οριστεί στα 35 εκατ. ευρώ, με την προϋπόθεση πως δεν θα χορηγηθούν άλλες άδειες εκ των τεσσάρων που θα προκηρυχθούν.

Στόχος του Φ. Βρυώνη ήταν να δείξει πως η αγορά πρέπει να μείνει κλειστή επί μια δεκαετία, διαφορετικά να υπάρχει η δυνατότητα να διεκδικήσει την ανάλογη αποζημίωση. Η κυβέρνηση, διά του Νίκου Παππά, απάντησε πως αν θέλει μπορεί να διαθέσει 35 εκατ. ευρώ για την άδεια. Όμως δέχεται να συζητήσει την ιδέα του Φ. Βρυώνη, για το τίμημα, να δοθεί, δηλαδή, τμηματικά και όχι εφάπαξ, όπως ορίζει ο νόμος. Προς τούτο θα κατατεθεί τροπολογία. Υπενθυμίζεται πως στην περίπτωση της συνδρομητικής τηλεόρασης υπάρχει ανάλογη ρύθμιση της καταβολής σε δόσεις του τιμήματος για απόκτηση 15ετούς άδειας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar νασταζια

  ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ

 2. avatar Stilitis

  4 κανάλια πανελλάδικής εμβέλειας με περιεχόμενο επιπέδου Εtv... Παναΐα μου!
  Ξαφνικά το ειδικό τέλος στην Nova μου φαίνεται ασήμαντο!

 3. avatar te

  ο παππας ο παχυς εφαγε παχια φακη
  γιατι παππα παχυ εφαγες παχια φακη
  ΠΑΠΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
  ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ

  1. avatar νικος κολλιας

   ΔΛΔ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙς ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΟΠΩΣ ΕΔΩΣΕ ΤΙς ΑΔΕΙΕΣ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ??!!! ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ !!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει