Οι μάχες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στην Euroleague Basketball και στο Eurocup, αλλά και το εξ αναβολής ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Οι φίλοι του μπάσκετ το τριήμερο Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου – Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, καθώς και τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από τα αθλητικά κανάλια της Nova, την αναμέτρηση Λιμόζ – Ολυμπιακός και άλλα 10 παιχνίδια από την 9η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Euroleague Basketball, το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Σαράτοφ για τη 9η αγωνιστική του Eurocup, καθώς και το εξ αναβολής ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η αρχή στις μεταδόσεις είναι την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στις 19:00 με τον αγώνα του «Δικεφάλου» του Βορρά στο «PAOK Sports Arena» που θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή θα είναι ο Γιάννης Πάγκος και στο ρεπορτάζ ο Ευγένιος Δαδαλιάρας. Η συνέχεια είναι την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, με έξι αγώνες για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην αναμέτρηση Λιμόζ – Ολυμπιακός που θα μεταδοθεί στις 21:30 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή θα είναι ο Δημήτρης Καρύδας. Νωρίτερα στις 19:00 τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα δείξουν τον αγώνα Καρσίγιακα – Λοκομοτίβ Κουμπάν σε περιγραφή του Γιώργου Συρίγου. Στις 21:00 η Αναντόλου Εφές θα υποδεχθεί τη Λαμποράλ Κούτσα, με τον αγώνα να προβάλλεται από το Novasports 3 σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου. Στις 21:15 το Novasports 7 θα καλύψει το παιχνίδι Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ – Μπάμπεργκ σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή. Στις 21:30 θα αναμετρηθούν Σάσαρι – Ουνικάχα Μάλαγα, σ’ έναν αγώνα που θα μεταδοθεί από το Novasports 4 σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα. Στις 22:00 η Μπαρτσελόνα θα υποδεχθεί τη Ζαλγκίρις Κάουνας με τον αγώνα να μεταδίδεται από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova) σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη.

Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις. Στις 19:00 θα κοντραριστούν ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Νταρουσάφακα με τον αγώνα να προβάλλεται από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου.  Στις 20:00 θα ακολουθήσει στο Novasports 4 το παιχνίδι Τσεντεβίτα – Αρμάνι Μιλάνο σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη, ενώ στις 21:00 το Novasports 6  θα δείξει τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή.  Τέλος, στις 21:45 τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα μεταδώσουν την αναμέτρηση Φενερμπαχτσέ – Ερυθρός Αστέρας σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου. το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 11:00 θα προβληθεί σε μαγνητοσκόπηση από το Novasports 3 ο αγώνας Στρασβούργο – Χίμκι σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα.

Την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου και την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, αμέσως μετά το τέλος των αγώνων Λιμόζ – Ολυμπιακός και Φενερμπαχτσέ – Ερυθρός Αστέρας αντίστοιχα, θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, η εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, μαζί με  εκλεκτούς καλεσμένους. Τέλος, τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στις 17:30 θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, αλλά και ηχητικά από το Novasports.gr το εξ αναβολής ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ.

Για περισσότερα σχετικά με την Euroleague Basketball, το Eurocup και τη Basket League ΣΚΡΑΤΣ:

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις από τη διοργάνωση της Euroleague Basketball στο www.novasports.gr/Euroleague Τα στιγμιότυπα των αγώνων και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών από τη διοργάνωση της Euroleague Basketball στο www.novasports.gr/WebTV-Euroleague Δείτε το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Euroleague Basketball στο www.novasports.gr/Euroleague09 Όλες οι τελευταίες ειδήσεις από τη διοργάνωση του Eurocup στο www.novasports.gr/Eurocup Τα στιγμιότυπα των αγώνων και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών από τη διοργάνωση του Eurocup στο www.novasports.gr/WebTV-Eurocup Αναλυτικά στιγμιότυπα και αποκλειστικά videos των αγώνων στο Web TV Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV-BasketLeague) Ειδησεογραφία με αποκλειστικές συνεντεύξεις στο www.novasports.gr/Basket Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για live κάλυψη των αγώνων.