Μέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης για τον Σάββα Πούμπουρα στην Σκιάθο, πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα για το νέο τηλεπαιχνίδι «Total black out», που θα παρουσιάζει από τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1. Είναι το νέο παιχνίδι που θα μας συντροφέψει τηλεοπτικά τη νέα σεζόν και όπως δηλώνει ο τίτλος του όλα θα γίνονται στο σκοτάδι.

Σύμφωνα με το concept, τα πάντα συμβαίνουν σε συνθήκες διακοπής ρεύματος. Με τους παίκτες να μπαίνουν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο πλατό και να αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας μια σειρά αποστολές εντελώς «στα τυφλά». Μάλιστα χρησιμοποιούν όλες τις αισθήσεις εκτός φυσικά από την όραση, προσπαθώντας να προσπεράσουν εμπόδια και να αναγνωρίσουν αντικείμενα, αλλά και ζωύφια χωρίς να έχουν ιδέα περί τίνος πρόκειται.

Οι τηλεθεατές από την άλλη απολαμβάνουν τα παθήματα των παικτών καθώς οι κάμερες καταγράφουν λεπτομερώς τις περιπέτειές τους. Σύμφωνα με την «Espresso» το εν λόγω concept έχει ενθουσιάσει τους ιθύνοντες του ΑΝΤ1 αλλά και τον Σάββα Πούμπουρα, ο οποίος θα ξαναβρεί τον τηλεοπτικό του παρτενέρ Δημήτρη Βλάχο, στο δεύτερο μισό της σεζόν, όταν θα δούμε ξανά στους δέκτες μας το «Πλάκα Κάνεις» για το οποίο υπάρχει ήδη έτοιμο υλικό.