Έχουν περάσει αρκετοί μήνες και πολλά έχουν αλλάξει. Η Αντονέλα έχει κάνει διεθνή καριέρα, αλλά η Πάτυ δεν έχει ηχογραφήσει ούτε ένα δίσκο. Αποφασίζει να εγκαταλείψει τις «Ποπουλάρες», προκαλώντας τη θλίψη των κοριτσιών.

Ο δεσμός της με τον Ματίας πηγαίνει πολύ καλά, αλλά η Αντονέλα και πάλι σκοπεύει να της τον πάρει. Ο Φακούντο έχει επιστρέψει με την καινούρια του φιλενάδα, τη Γουαδελούπη.

Ωστόσο ακόμη δεν έχει ξεπεράσει την Ταμάρα, η οποία έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ενός καινούριου παιδιού στο σχολείο, του Βίνι. Αποκαλύψεις όμως για τον Φακούντο κάνουν την Ταμάρα να αντιδράσει, με αποτέλεσμα η Γουαδελούπη να θέλει να φύγει, αλλά η Αντονέλα την αποτρέπει κάνοντάς την μέλος των Ντιβίνες.

Η Κάρμεν γεννά τον μικρό Γιοακίν με τη βοήθεια του Λεάντρο. Οι συνεχείς καβγάδες της Αντονέλα και της Πάτυ έχουν κουράσει τον Ματίας, ο οποίος αρχίζει να βγαίνει με τη Λουτσιάνα.

Αυτό όμως προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις και η Αντονέλα την διώχνει από το συγκρότημα. Η εμφάνιση όμως, της Κονσουέλο ως βοηθού του Λεάντρο προκαλεί τη ζήλεια της Κάρμεν. Η κατάσταση γίνεται χειρότερη όταν η Αντονέλα τής λέει ότι ο Λεάντρο έχει δεσμό με την Κονσουέλο.

Επίσης η εμφάνιση της Πόλα, που θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο έργο του Λεάντρο, την απογοητεύει για άλλη μια φορά. Οι καβγάδες ανάμεσα στην Πάτυ και την Αντονέλα συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και σε έναν από αυτούς λένε ότι δεν θα ήθελε να είναι η μία σαν την άλλη.

Η Σορόκο, η καινούρια νταντά που έχει προσλάβει η Κάρμεν, τις ακούει και χρησιμοποιεί ένα μαγικό φίλτρο και τα σώματα των δυο κοριτσιών αλλάζουν. Το επόμενο πρωί η Πάτυ κοιτάζεται στον καθρέπτη και βλέπει ότι έχει το σώμα της Αντονέλα και η Αντονέλα βλέπει ότι έχει το σώμα της Πάτυ.

Ο χειρότερός τους εφιάλτης έγινε πραγματικότητα…