Κάτι ήξερε όταν η Merylin Monroe τραγουδούσε ότι τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας, είναι αποτυπωμένο στο χαμόγελο όλων των κυριών που τα φοράνε. Δείτε παρακάτω τα πιο όμορφα δαχτυλίδια αραβώνων των διάσημων γυναικών .

H μέλλουσα πριγκίπισσα της Αγγλία Kate Middleton επιδεικνύει το δαχτυλίδι αρραβώνων της που αποτελείτε από ένα ζαφείρι και διαμάντια το οποίο άνηκε στη πριγκίπισσα Νταϊάνα.


Έχει κάθε λόγο να χαμογελά η Penelope Cruz  αφού ο Javier Bardiem της έκανε δώρο αυτό το εκπληκτικό δαχτυλίδι αξίας 30.000 ευρώ που αποτελείται από ζαφείρια και διαμάντια.


O εκλεκτός της καρδιάς της Eric Johnson έκανε πρόταση στην Jessica Simpson με αυτό το υπέροχο δαχτυλίδι 3 καρατίων.


O Ράσελ Μπραντ πήρε τη συμβουλή του σχεδιαστή κοσμημάτων Hanut Singh για να διαλέξει αυτό το δαχτυλίδι 5 καρατίων από τον οίκο Cartier, για τη σύντροφό του Katy Perry.


O δικός μας Πάρις Λάτσης είχε αρραβωνιαστεί την Πάρις Χίλτον χαρίζοντας της ένα δαχτυλίδι 24 καρατίων αξίας 4,7 εκατομμυρίων δολαρίων. Έξι μήνες αφού χώρισαν η Πάρις το έβγαλε σε δημοπρασία για να βοηθήσει τα θύματα απόν τυφώνα Κατρίνα.


Η Γερμανίδα καλλονή Heidi Klum είναι τρισευτυχισμένη αφού πέρα από μία φανταστική οικογένεια ο σύζυγός της της χάρισε ένα δαχτυλίδι 10 καρατίων αξίας 150.000 ευρώ.


Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έκανε πρόταση στη Βικτόρια με ένα δαχτυλίδι τριών καρατίων το οποίο κόστισε περίπου 65.000 δολάρια. Αλλά η Βικτόρια δεν το φοράει αρκετά συχνά διότι έχει τόσα πολλά που τα αλλάζει συνέχεια.

Ο μπασκετμπολίστας Marko Jaric έκανε πρόταση στην εκλεκτή της καρδιάς του Andriana Lima,με αυτό το υπέροχο διαμαντένιο δαχτυλίδι την ημέρα των γενεθλίων της.