Ονομάζεται William Levy, είναι ηθοποιός που η πλειονότητα όσων τον γνωρίζουν είναι γένους θηλυκού. Ο λατίνος σταρ με το αμερικάνικο ονοματεπώνυμο, κάνει τις νοικοκυρές του κόσμου όλου, να καρδιοχτυπούν για χάρη του κάθε φορά που η κάμερα εστιάζει στο αψεγάδιαστο πρόσωπό του ή όταν ζουμάρει στους κοιλιακούς ή τα τροφαντά μούσκουλα που το σενάριο του ζητά να αποκαλύπτει συχνά.

Για εκείνους που δεν έχουν καταλάβει ακόμα, ο Levy είναι ίσως ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της ισπανόφωνης σαπουνόπερας, το τέλειο αρσενικό που κάθε γυναίκα ονειρεύεται, ο άντρας που μοιάζει να ξεπήδησε από τις νουβέλες του άρλεκιν.

Ο Levy πάντως, μάλλον είναι ένας cool τύπος, που στην ηλικία των 34, απολαμβάνει το ρόλο του μπαμπά-έχει δυο παιδιά, τον Christopher και την Kailey.

Ο ξανθός άγγελος της μικρής οθόνης, ή αλλιώς ο Μπραντ Πιτ της λατινικής Αμερικής, γεννήθηκε στην Κούβα –η γιαγιά του ήταν Εβραία-, και μεγάλωσε με τη μητέρα του στο Μαϊάμι των ΗΠΑ όπου και μετανάστευσε. Εχει κάνει σπουδές διοίκησης επιχειρήσεων ωστόσο η υποκριτική ήταν τελικά η τέχνη που τον κέρδισε. Φυσικά με τέτοια εξωτερικά προσόντα δεν θα μπορούσε να μην εργαζόταν και ως μοντέλο.

Η καριέρα του απογειώθηκε με τις άπειρες συμμετοχές του σε τηλεοπτικά δράματα (La Tempestad, Triunfo del amor κ.α.), όπου άλλοτε είναι ο φλογερός Juan ή ο σέξι καπετάνιος ενός πλοίου… Το 2003 νυμφεύτηκε την ηθοποιό Elizabeth Gutiérrez με την οποία απέκτησε τα δυο του τέκνα, πριν χωρίσουν το 2010. Είναι δηλαδή διαθέσιμος!