Οι περιπτώσεις διασήμων που κάποια στιγμή ερωτεύθηκαν το σωματοφύλακά τους δεν είναι λίγες. Και, αν το σκεφτείτε, δεν είναι και παράξενο. Είναι εύκολο για μια γυναίκα να γοητευθεί από τον ρωμαλέο τύπο που την προστατεύει από παπαράτσι, υστερικούς θαυμαστές και άλλα… δαιμόνια. Όσο για τον σωματοφύλακα, αν έχει υπό την προστασία του κάποια σαν την Χάιντι Κλουμ, ε, δεν μπορεί! Θα λυγίσει κάποια στιγμή ο άνθρωπος!

Heidi Klum

Αφού έγινε γνωστό ότι χωρίζει με τον σύζυγο Seal, η Klum επιβεβαίωσε ότι είναι ζευγάρι με τον σωματοφύλακά της Μάρτιν Κίρστεν. Ο Seal βγήκε και την «στόλισε» λέγοντας ότι «εγώ την αγαπούσα, αλλά αυτή με κεράτωσε με τον υπηρέτη». Άουτς.

Kim Kardashian

Πολύ πριν πέσει για τα καλά στην αγκαλιά του Kanye West, η πληθωρική Κιμ είχε περάσει ένα φεγγάρι (μπορεί και λιγότερο) στο πλευρό του σωματοφύλακα Shengo Dean. Η «σχέση» τους ήταν το θέμα ενός επεισοδίου στο ριάλιτι σόου της Kim.

Britney Spears

Το 2008 και ενώ περνούσε μια φάση σύγχυσης στη ζωή της, η Britney έκανε ένα σύντομο δεσμό με τον σωματοφύλακά της, έναν πρώην αξιωματικό του ισραηλινού στρατού.

Kate Gosselin

Η γνωστή αμερικανίδα τηλεπερσόνα και μητέρα οκτώ παιδιών, Kate Gosselin δεν παραδέχθηκε ποτέ ότι το 2010 είχε σχέση με τον σωματοφύλακά της. Όμως οι φωτογραφίες άλλα έλεγαν…

Amy Winehouse

Καθώς ο νόμιμος σύζυγός της ήταν στη φυλακή, η Amy Winehouse είχε βρει κάποιον άλλο για να τη στηρίξει: τον σωματοφύλακα Νέβιλ. Όπως είχε πει η ίδια σε φίλους της, «με κάνει να νιώθω πολύ ασφαλής, είναι τόσο δυνατός».

Scarlett Johansson

O σωματοφύλακας της Scarlett έχει μία από τις καλύτερες δουλειές στον κόσμο! Και τον Ιούλιο του 2012, η δουλειά του έγινε ακόμη καλύτερη, καθώς οι παπαράτσι τον συνέλαβαν αγκαλιά με την σέξι ηθοποιό, πάνω σε ένα σκάφος.