Οι σταρ του καλλιτεχνικού στερεώματος δεν φημίζονται για τη σταθερότητα των σχέσεών τους. Και πώς να το κάνουν άλλωστε, όταν βρίσκονται μονίμως περιστοιχισμένοι από τρελαμένες θαυμάστριες που επιθυμούν να τους δείξουν με κάθε τρόπο τη λατρεία τους. Άνθρωποι είναι κι αυτοί και λυγίζουν και έτσι, οι γάμοι τους έχουν άδοξο τέλος στο γραφείο κάποιου δικηγόρου.

Δείτε τους πιο επιρρεπείς σε διαζύγια μουσικούς.

Τζέρι Λι Λιούις

Έχει πάρει διαζύγιο από επτά γυναίκες, μεταξύ των οποίων και η εξαδέλφη του, Μάιρα, η οποία ήταν μόλις 13 ετών όταν παντρεύτηκαν.

Ρότζερ Γουότερς

Το πάλαι ποτέ μέλος των Pink Floyd έχει πει αντίο μέσω δικηγόρου σε τρεις συζύγους. Ο μακροβιότερος γάμος του κράτησε 26 χρόνια. Πριν από ένα χρόνο παντρεύτηκε την τέταρτη γυναίκα του.

Ριτσαρντ Ράιτ

Άλλο ένα μέλος των Pink Floyd με ταλέντο στο διαζύγιο. Ο κιμποντίστας ο οποίος πέθανε το 2008 είχε πάρει διαζύγιο από τρεις γυναίκες.

Φιλ Κόλινς

Ο πασίγνωστος τραγουδιστής, ντράμερ και μέλος των Genesis, έχει πάρει τρία διαζύγια. Μάλιστα το τελευταίο, με την Orianne Cevey στοίχισε ολίγον τι ακριβά στον Κόλινς, ο οποίος έδωσε στην πρώην σύζυγο περιουσιακά στοιχεία αξίας 47 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τόμι Λι

Ο διαβόητος ντράμερ των Motley Crue είναι κι αυτός μέλος του κλαμπ των «τρις διαζευγμένων». Στο παλμαρέ του η Heather Locklear και φυσικά η Pamela Anderson από την οποία έχει για ενθύμιο και το θρυλικό sex tape.