Για την άρνησή της να συμμετάσχει στο επόμενο Dancing with the stars, για την κόντρα της με την Άννα Βίσση αλλά και τα σχόλια περί botox, μίλησε η Άντζελα Δημητρίου.

«Έχω ανάγκη να βγω και να χορέψω για να γίνω σταρ; Είμαι ήδη σταρ. Ή να έχω περισσότερη τηλεθέαση; Εγώ θα την έχω; Άλλοι θα την έχουν. Δεν μπορεί μία ζωή να κλέβουν από μένα για να κάνουν κάτι. Ας σταθούν στα πόδια τους να κάνουν οι ίδιοι κάτι. Γιατί δεν φέρνουν τον Ζαχαράτο να το κάνει. Αφού το κάνει που το κάνει», δήλωσε η λαϊκή τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου.

Όσο για τη σάτιρα που έκανε ο Τάκης Ζαχαράτος εις βάρος της όταν βρέθηκε ένα βράδυ στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά η Άννα Βίσση κι έκαναν λόγο για botox, η Άντζελα σχολίασε σχεδόν ειρωνικά: «Μάλλον δεν πέτυχε το botox. Ή μήπως δεν πέτυχε κάτι άλλο; Να κάνουμε και λίγο black humor γιατί πρέπει να το κάνουμε».

Σχετικά με την παρεξήγηση που έχει υπάρξει ανάμεσα σε εκείνη και την Άννα Βίσση, η Άντζελα Δημητρίου είπε πως σκοπεύει μέσα στο επόμενο διάστημα να δει από κοντά την Άννα και να μιλήσουν.