Οι σταρ του Hollywood βρίσκονται πολύ συχνά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος λόγω του ταλέντου τους και της προσωπικής τους ζωής. Ο κόσμος «μαγεύεται» από τον τρόπο ζωής τους και πολλές φορές ελπίζει ότι κάποια μέρα θα μπορέσει να ζήσει κι αυτός σαν αυτούς.

Βέβαια, υπάρχει και η μερίδα ανθρώπων που τους φθονεί και τους το δείχνει… Για να δούμε λοιπόν μερικούς από τους σταρ που έχουν δεχτεί δημόσια επίθεση…

Μια γυναίκα επιτέθηκε, πριν λίγες εβδομάδες, με αλεύρι στην Kim Kardashian, κατά την διάρκεια της προώθησης του καινούριου της αρώματος.

Ο Sacha Baron Cohen εμφανίστηκε στα Oscar με στολή από την καινούρια του ταινία «The Dictator». Ο ηθοποιός έριξε ψεύτικες στάχτες πάνω στον παρουσιαστή Ryan Seacrest κατά την διάρκεια συνέντευξης στο κόκκινο χαλί.

Το 2008, στο Παρίσι, η Lindsay Lohan δέχτηκε επίθεση με αλεύρι από γυναίκες που διαμαρτύρονταν κατά της γούνας.

Επίθεση με αλεύρι δέχτηκε και η Paris Hilton το 2006 στο Λονδίνο κατά την διάρκεια της εβδομάδας μόδας.

Το 2005 κατά την διάρκεια της προώθησης της ταινίας του «War of the Worlds» στο Λονδίνο, ένας δημοσιογράφος έριξε νερό στο πρόσωπο του Tom Cruise.

To 2005 πέταξαν στο πρόσωπο της Anna Wintour, κατά την διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Παρισιού, μια χορτοφαγική τάρτα.