Αλλαγμένο βλέπει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου η πρώην συνεργάτιδά του Σίσσυ Χρηστίδου η οποία με αφορμή το φωτορεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Νικόλ Κοτοβός,που μετρούν τρεις μήνες σχέσης, αποκάλυψε πως συνάντησε πρόσφατα τον διάσημο παρουσιαστή.

Η 31χρονη παρουσιάστρια του «Πρωινό ΑΝΤ1» είπε πως συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την Καθαρά Δευτέρα σε εστιατόριο πολύ κοντά στο σπίτι της.

Όπως είπε: «Πραγματικά, επειδή τον ξέρω πάρα πολύ καλά και έχω δουλέψει για πολλά χρόνια μαζί του, είχα να τον δω και αρκετό καιρό, και κάθε φορά που λέγαμε κάτι στην εκπομπή για τον Γρηγόρη ή για το βιβλίο του, δεν είχα να πω κάτι ιδιαίτερο. Αλλά τώρα, πραγματικά είναι η πρώτη φορά που τον βλέπω έτσι, τόσο ήρεμο! Τόσο ήρεμο που ζήλεψα. Του έλεγα “πώς είσαι τόσο cool, τι σου έχει συμβεί;” και μου λέει “Σίσσυ, είμαι τόσο καλά, τόσο χαρούμενος, τόσο ήρεμος”.

Κάθισε στο τραπέζι και μιλήσαμε για κανένα τέταρτο και ειλικρινά δεν είχε καμία σχέση με τον Γρηγόρη που ήξερα τόσα χρόνια» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου, επισημαίνοντας το πόσο χάρηκε για την συνάντησή της με τον πρώην συνεργάτη της.