Στην 84η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ δεν ξεχώρισαν μόνο οι νικητές της βραδιάς αλλά και οι εμφανίσεις των διάσημων στο κόκκινο χαλί με τα ρούχα υψηλής ραπτικής, τα ακριβά κοσμήματα, τα μοδάτα αξεσουάρ και τις κομψές παρουσίες.

Οι σταρ έλαμψαν φορώντας κοσμήματα Chopard και τραβώντας όλα τα βλέμματα.

Η Penelope Cruz που παρουσίασε βραβείο Όσκαρ, ήταν εντυπωσιακή στο Κόκκινο Χαλί, φορώντας ένα pear-shaped διαμαντένιο περιδέραιο (56 καράτια), ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια (15 καράτια) και ένα μπρασελέ με fancy-shape διαμάντια (43 καράτια) όλα σε πλατίνα.

Ο νικητής του Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας για την ταινία The Artist, Michel Hazanavicius επέλεξε να φορέσει ένα ρολόι L.U.C. XP Tonneau σε λευκό χρυσό με λουράκι από αλιγάτορα και χρυσό κούμπωμα.

Η υποψήφια σε δεύτερο ρόλο Berenice Bejo γοήτευσε στο κόκκινο χαλί με ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια με σμαράγδια και διαμάντια με δύο σμαράγδια pear shape (20 καράτια) που κρέμονταν από δύο σμαράγδια brilliant-cut (3 καράτια) και δύο λευκά διαμάντια pear shape (4 καράτια), σε πλατίνα και λευκό χρυσό. Φόρεσε επίσης ένα διαμαντένιο δακτυλίδι κοπής brilliant (6 καράτια) σε λευκό χρυσό.

Η υποψήφια σε δεύτερο ρόλο Μelissa McCarthy ήταν όμορφη με ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια με λευκά διαμάντια pear-shape (10 καράτια) σε πλατίνα, τονισμένα με ροζ διαμάντια pave-set σε ροζ χρυσό, και ένα δακτυλίδι με ροζ τουρμαλίνη σε brilliant-cut (24 καράτια) δεμένο με περισσότερα από 500 διαμάντια σε λευκό χρυσό.

Η ηθοποιός της ταινίας «The Artist», Missi Pyle έλαμπε στο Κόκκινο Χαλί με ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια με διαμάντια pear-shape (16 καράτια), ένα κολιέ με fancy shape διαμάντια με περισσότερα από 80 λευκά διαμάντια (34 καράτια) και ένα διαμαντένιο δακτυλίδι με πέντε σειρές (9 καράτια) σε πλατίνα.

Η σχεδιάστρια μόδας Georgina Chapman επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με διαμάντια pear και marquise-cut (22 καράτια) και ένα μπρασελέ με fancy-shape διαμάντια με περισσότερα από 100 λευκά διαμάντια (6 καράτια) σε πλατίνα.