Για όλους και για όλα μίλησε η Μαρία Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Δέστε τους» αναφέρθηκε στις αλλαγές στον χαρακτήρα της, αλλά και στην εμφάνισή της.

Η Μαρία Ηλιάκη ανέφερε πως νιώθει ότι έχει ωριμάσει: «Και μέσα μου έχω μεγαλώσει, είμαι πολύ κυκλοθυμική και πολύ ήπιων τόνων άνθρωπος. Αλλάζω διαθέσεις κάθε πέντε λεπτά, και συνήθως η διάθεση μου είναι προς τα κάτω» είπε και πρόσθεσε «το έχω ξαναπεί, η τηλεόραση είναι η ψυχοθεραπεία μου, γελάω πολύ στην εκπομπή».

Όσον αφορά τη σχέση της με το Νίκο Μουτσινά, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι αυτή η σχέση πέρασε από διάφορες διακυμάνσεις και υπήρχαν περίοδοι μικρών τσακωμών κατά τη διάρκεια των οποίων οι δυο τους δεν μιλούσαν. Υπάρχουν όμως και διαστήματα που είναι «σαν παντρεμένοι», ενώ ανέφερε ότι ταιριάζουν πολύ τηλεοπτικά.

Όταν ρωτήθηκε για τη δήλωσή της πως δεν έχει κάποιον να της κουβαλήσει τα ξύλα για το τζάκι, η Μαρία Ηλιάκη δήλωσε «Και ξύλα έχω και τζάκι έχω. Δεν θέλω να το συζητήσω πολύ αυτό, γιατί τα πράγματα στα προσωπικά μου αυτή την περίοδο δεν τα συζητάω ούτε με τους φίλους μου και μου είναι δύσκολο να τα συζητήσω και δημόσια».