«Μου αρέσει η τηλεόραση αλλά δεν θα ήθελα να κάνω μόνος μου εκπομπή. Μου αρέσουν οι συνεργασίες» αναφέρει στη συνέντευξή του στο newsbeast.gr ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μάλιστα εξηγεί γιατί αποφάσισε να πάρει μέρος στο «Dancing With The Stars». Μιλά ακόμη για τη διαφορά που έχει δει στο σώμα του ενώ σχολιάζει και τις φήμες που θέλουν το κανάλι του Αμαρουσίου να του έχει κάνει πρόταση για δική του εκπομπή.

-Μιλήστε μας λίγο για την εμπειρία σας στο «Dancing With The Stars».
«Καταρχάς, όταν πρωτοξεκίνησα, δεν πίστευα ότι θα είναι τόσο δύσκολο και τόσο κουραστικό. Αντιμετώπισα έναν Γολγοθά. Γιατί όταν δεν είσαι χορευτής και όταν δεν έχεις ανέβει, είναι όλα πάρα πολύ δύσκολα. Αλλιώς το περίμενα. Πιο εύκολο και τελικά αντιμετώπισα έναν Γολγοθά».

-Στις πρόβες αντιμετωπίζετε δυσκολίες;
«Οι πρόβες είναι σκληρές διότι είναι κάτι πολύ πρωτόγνωρο για μένα. Οπότε προσπαθώ να συνδυάσω τη δουλειά μου με τις πρόβες και τα γυρίσματα. Και είναι κάπως δύσκολο».

-Πώς πήρατε την απόφαση να συμμετάσχετε;
«Το ήθελα. Πέρυσι μου άρεσε που έβλεπα αυτό το σόου. Είναι σόου με προδιαγραφές εξωτερικού. Οπότε ήθελα να συμμετάσχω και να κάνω κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που είχα κάνει».

-Δουλεύετε σκληρά όπως και στο προηγούμενο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1. Φαίνεστε αδυνατισμένος. Εσείς παρατηρείτε αλλαγές στο σώμα σας;
«Σίγουρα. Έχω χάσει και τρία κιλά γιατί είναι σκληρές οι πρόβες. Δηλαδή αν δεν το κάνει κάποιος, δεν θα το καταλάβει. Και ειδικά κάποιος άνθρωπος που έχει περάσει τα 30. Γιατί δεν είμαι και 20 χρόνων. Αλλιώς μπορεί κάποιος που είναι 20 χρόνων να ανταπεξέλθει και αλλιώς κάποιος που έχει περάσει τα 30».

-Το κοινό σας έχει ξεχωρίσει. Κάποιοι μάλιστα σας θέλουν νικητή. Πού οφείλεται αυτό, πιστεύετε;
«Πιστεύω ότι οφείλεται στο ότι ο κόσμος έχει δει από την αρχή το χιούμορ μου λόγω και του “wipe out”. Και γενικά σε κάθε εμφάνισή μου δεν δίνω τόση σοβαρότητα στο ότι είμαι ο Τρύφων Σαμαράς και έχω μια καριέρα 20 χρόνων. Οπότε αυτό αρέσει γιατί δεν παίρνω σοβαρά τον εαυτό μου. Δεν έχω καβαλήσει το καλάμι. Κι όλα αυτά που συνοψίζονται».

-Πάντως, πολλοί θα ήθελαν να κάνετε τη δική σας εκπομπή.
«Σίγουρα. Μ’ αρέσει η τηλεόραση. Νομίζω ότι έχω κάποιο ταλέντο αλλά αυτό θα μου άρεσε να το έκανα με μία γυναίκα. Δεν θα μπορούσα, πιστεύω, να κάνω δική μου εκπομπή και να είμαι εγώ ο παρουσιαστής χωρίς να έχω μια γυναίκα δίπλα μου ή κάποιον που να έχει την εμπειρία. Μ’ αρέσουν οι συνεργασίες. Δεν είμαι άνθρωπος που θα πω ότι θέλω τη δική μου εκπομπή και να απαιτήσω. Δεν είμαι υπερόπτης. Θέλω να έχω συνεργάτες. Μ’ αρέσει να έχω συνεργάτες που να με αγαπούν πραγματικά».

-Πάντως, διαρρέει ότι στον ΑΝΤ1 το σκέφτονται. Σας έχει γίνει κάποια πρόταση;
«Όχι. Δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση. Το ότι θα ήθελα το λέω επειδή είναι μια ωραία ιδέα. Ανάλογα και από το αν θα ήταν ένα project που θα ταίριαζε με τη δουλειά μου. Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να είναι».

-Η Κυριακή όμως έρχεται. Τι περιμένετε;
«Τα βλέπω πάρα πολύ δύσκολα γιατί είμαι πάρα πολύ κουρασμένος αλλά θα βάλω τα δυνατά μου».