Για τελευταία φορά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ήρθε το Break με την Βάσω Λασκαράκη, το απόγευμα της Κυριακής, στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Έτσι, λίγα λεπτά πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους, η όμορφη ηθοποιός θέλησε να εκφράσει ορισμένες ευχαριστίες και να πει βεβαίως δυο λόγια από καρδιάς στο τηλεοπτικό κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Βάσω Λασκαράκη δήλωσε τα εξής στους συνεργάτες της. «Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ! Ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία! Τώρα, ναι, μπορώ να το πω εκτός και αν θυμηθώ βέβαια εκείνη την πρώτη εκπομπή». Αμέσως μετά η ηθοποιός και παρουσιάστρια παρακολούθησε, μαζί με την τηλεοπτική της ομάδα, τις ωραιότερες στιγμές που έζησε και είδαν οι τηλεθεατές κατά τη διάρκεια της σύντομης παρουσίας του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα.

«Τι να πω τώρα; Ήταν πολύ ωραίο το βίντεο! Θα το πάρω στο σπίτι, να το βλέπω μόνη μου! τελικά είμαστε πολύ ωραίοι, εμένα μου αρέσει όπως είμαστε εδώ. Δεν φεύγω, θα κάτσω εδώ» πρόσθεσε, αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Βάσω Λασκαράκη στο τελευταίο επεισόδιο για την εκπομπή Break του ΣΚΑΪ.

«Παιδιά, ήμασταν μια ωραία παρέα. Λοιπόν τι λέτε; Να χαιρετήσουμε; Γεια σας λοιπόν! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, τα ξαναλέμε» κατέληξε, εμφανώς συγκινημένη, η γνωστή ηθοποιός.