Σε ηλικία 86 ετών πέθανε η ηθοποιός Ντέπυ Μαρτίνη, η οποία είχε συμμετάσχει σε κινηματογραφικές ταινίες την δεκαετία του 1960 ενώ είχε αναδειχθεί Β’ Σταρ Ελλάδας, το 1955.

Η είδηση του θανάτου της Ντέπυ Μαρτίνη έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο facebook, του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρου Μπιμπίλα.

«Με θλίψη μαθαίνουμε ότι ακόμα μια ηθοποιός της δεκαετίας του 60 και βραβευμένη των καλλιστείων η Ντέπυ Μαρτίνη έφυγε από την ζωή! Καλό ταξίδι…», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Με θλίψη μαθαίνουμε ότι ακόμα μια ηθοποιός της δεκαετίας του 60 και βραβευμένη των καλλιστείων η Ντέπυ Μαρτινη έφυγε από την ζωή! Καλό ταξιδι…

Posted by Σπύρος Μπιμπίλας on Monday, January 30, 2023

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού Ανέστη Βλάχου, Ηρακλής Βλάχος είχε γράψει: «Πριν λίγο μας αποχαιρέτησε μια από τις ομορφότερες Ελληνίδες ,η Ντέπυ Μαρτίνη. Ηθοποιός, μοντέλο, φίλη, άνθρωπος, ήταν χαρά μου και τιμή μου που την γνώρισα, να αναπαύεται παντοτινά η ψυχή της.

Αντίο Ντέπυ μου, καλό ταξίδι ❤️🙏

H Ντέπυ (Δέσποινα) Μαρτίνη (1937-2023) ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και μοντέλο. Κέρδισε το 1955 τον τίτλο της Β´ Σταρ Ελλάς, ενώ, την ίδια χρονιά, κατάφερε να λάβει και την 3η θέση στον διαγωνισμό ‘Μις Ευρώπη’.

Από το 1959 άρχισε να λαμβάνει μέρος και σε κινηματογραφικές ταινίες με σημαντικότερη τον Εφιάλτη (1961) του πρωτοεμφανιζόμενου Ερρίκου Ανδρέου, όπου εντυπωσίασε ως Εύη Λινάρδου. Συμμετείχε επίσης σε ταινίες όπως: Νύχτες στο Μιραμάρε (1960), Το ποτάμι (1960), ‘Φαίδρα’ (1962). Στις αρχές της δεκαετίας του 1980 ήταν επιχειρηματίας και παντρεμένη με τον Γ. Βουβλινόπουλο».

πριν λίγο μας αποχαιρέτησε μια από τις ομορφότερες Ελληνίδες ,η Ντέπυ Μαρτίνη ηθοποιός, μοντέλο, φίλη, άνθρωπος ήταν…

Posted by Iraklis A. Vlachos B on Monday, January 30, 2023