Νεφώσεις παροδικά αυξημένες και λίγες τοπικές βροχές αναμένουμε στα βορειοδυτικά και βόρεια της χώρας την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015. Στην υπόλοιπη Ελλάδα θα επικρατούν σποραδικές νεφώσεις, ενώ από αργά το βράδυ και από τα δυτικά περιμένουμε επιδείνωση του καιρού με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τη νύχτα και τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη λόγω ομίχλης, ενώ οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από τη βόρεια Αφρική, κυρίως στα νότια της χώρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 1 έως 15 στη βόρεια Ελλάδα, 4 έως 18 στη δυτική Ελλάδα, 7 έως 16 στο βόρειο Αιγαίο και από 8 έως 20 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Οι ελάχιστες θερμοκρασίες στα ορεινά θα κυμανθούν 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από τα νοτιοανατολικά με ένταση έως 7 και τοπικά στα κεντρικά και νότια τμήματα 8 μποφόρ.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.