Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες σε ολόκληρη τη χώρα και παροδικές χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας, των Σποράδων, των Κυκλάδων και της Κρήτης, αναμένουμε την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015. Στην υπόλοιπη χώρα δεν προβλέπονται φαινόμενα, όμως στα ηπειρωτικά θα επικρατεί παγετός, όπου σε πολλές περιοχές της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης θα είναι έντονος.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 5 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, -12 έως 1 στη βόρεια Ελλάδα, -4 έως 8 στη δυτική Ελλάδα, -8 έως 7 στο βόρειο Αιγαίο και από 1 έως 8 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από τα βόρεια, φτάνοντας στα πελάγη τα 6 με 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένιση από το βράδυ και από τα δυτικά.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.