Είχατε σκεφτεί ποτέ πως θα μπορούσατε μια μέρα να έχετε πάντα και παντού δωρεάν Internet μέσω WiFi; Μια νέα υπηρεσία του ΟΤΕ, το ΟΤΕ Μy WiFi, μας δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχουμε στη μεγαλύτερη WiFi κοινότητα στην Ελλάδα και στην μεγαλύτερη στον κόσμο.

Η υπηρεσία OTE My WiFi, σε συνεργασία με την εταιρεία Fon, επιτρέπει αποκλειστικά στους πελάτες των προγραμμάτων OTE Double Play, να συμμετέχουν σε ένα κοινόχρηστο ασύρματο δίκτυο WiFi, φτιαγμένο από τους ίδιους. Συνεισφέροντας ένα μικρό μέρος της σύνδεσης Internet που έχουν στο σπίτι, αποκτούν τη δυνατότητα, όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού, για δωρεάν και ασφαλή WiFi πρόσβαση στο Internet.

Η νέα αυτή υπηρεσία φαίνεται πως θα αλλάξει την καθημερινότητά μας. Εξασφαλίζει εκτεταμένη WiFi κάλυψη (ήδη η κοινότητα των χρηστών του OTE My WiFi περιλαμβάνει περισσότερα από 150.000 ενεργά σημεία στην Ελλάδα και περισσότερα από 13 εκατ. σημεία σε 15 χώρες παγκοσμίως), ασφάλεια (κάθε συνδεδεμένος χρήστης σε Μy WiFi Spot έχει διακριτή σύνδεση, σε αντίθεση με τα περισσότερα ελεύθερα WiFi δίκτυα), αλλά και ποιότητα στη σύνδεση (οι χρήστες απολαμβάνουν απεριόριστο Internet, χωρίς το δίκτυο να υπερφορτώνεται).

Στο OTE My WiFi μπορείτε να συνδεθείτε μέσω Smartphone, tablet ή laptop. Μάθετε πως στο otemywifi.gr. Το σχετικό τηλεοπτικό σποτ μπορείτε να το δείτε στο youtube.com/user/otegr .