Βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά και νότια. Έντονα φαινόμενα κυρίως στην Κρήτη. Βόρειοι άνεμοι έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Πτώση των μεγίστων θερμοκρασιών στα ανατολικά και στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά:

Σήμερα, Τετάρτη 31 Μαρτίου, τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα και κυρίως στην Κρήτη. Παράλληλα, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε περιοχές της κεντρικής, ανατολικής και νότιας χώρας, φαινόμενα που το απόγευμα θα σταματήσουν. Παροδικές χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά της Στερεάς και της Βόρειας Πελοποννήσου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 2 έως 18, στην Ήπειρο από 2 έως 20, στη Θεσσαλία από 2 έως 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 4 έως 17 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 18 και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 7 μποφόρ και βαθμιαία στα κεντρικά και νότια πελάγη 8 μποφόρ. Στα παράκτια τμήματα του Ιονίου οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ, ενώ στα νησιωτικά τμήματα θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 6 μποφόρ.