Ηλιοφάνεια αναμένεται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας σήμερα, Τετάρτη 3 Μαρτίου. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Βόρειοι άνεμοι έως 8 μποφόρ στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά:

Αναμένονται τοπικές νεφώσεις στην Ανατολική Στερεά και στο Αιγαίο που σταδιακά έως το απόγευμα θα περιοριστούν στο Νότιο Αιγαίο. Ασθενείς σποραδικές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της Κρήτης.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -1 έως 13 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 2 έως 17, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 3 έως 18, στα νότια ηπειρωτικά από 5 έως 19, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 16, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 6 έως 16, στις Κυκλάδες από 8 έως 15, στα Δωδεκάνησα από 9 έως 18 και στην Κρήτη από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. Στο Κεντρικό και νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν πρόσκαιρα βορειοδυτικοί ίδιας έντασης.