Στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Σταδιακά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος με τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Το απόγευμα στα δυτικά αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Σταδιακά θα αναπτυχθούν νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και τη νύχτα στα βορειοδυτικά πιθανόν καταιγίδες.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος με περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Από το απόγευμα αραιές νεφώσεις.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.