Βελτιωμένος καιρός σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα. Τοπικές βροχές το πρωί στη Βόρεια Κρήτη. Βοριάδες έως 7 μποφόρ στο Νότιο Αιγαίο. Περιορισμένη ορατότητα και τοπικές ομίχλες τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Πιο αναλυτικά:

Σήμερα, Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει βελτιωμένος καιρός και μόνο στη Βόρεια Κρήτη αναμένονται τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες, ενώ νωρίς το πρωί στα ημιορεινά ηπειρωτικά και στη Δυτική Μακεδονία θα σημειωθεί παγετός

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -3 έως 10 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 1 έως 13, στη Θεσσαλία από 2 έως 15, στην Ήπειρο από 2 έως 16 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 17 βαθμούς, στα νησιωτικά τμήματα του Βορείου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 7 έως 14 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα από 9 έως 16, ενώ στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι ανατολικών κυρίως διευθύνσεων με εντάσεις έως 4 μποφόρ.