Οι επιλογές μας, μάς καθορίζουν. Αυτές μας κάνουν μοναδικούς και διαφορετικούς. Από μικροί καλούμαστε να επιλέξουμε και να απαντήσουμε σε διλήμματα. Είσαι π.χ. Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός; Ή μένεις σταθερός στην πρώτη σου αγάπη, την ομάδα της περιοχής σου; Είσαι του βουνού ή της θάλασσας; Και αν προτιμάς νησί, επιλέγεις Μύκονο ή Ικαρία; Είσαι του γλυκού ή του αλμυρού; Του παραδοσιακού ή του γκουρμέ;

Ό,τι και να είσαι, σημασία έχει να είσαι αυτό που θέλεις. Να είσαι ο εαυτός σου. Και αν ακόμη δεν είσαι βέβαιος για τον τύπο σου, η ΑΒ Βασιλόπουλος έρχεται με ένα διασκεδαστικό quiz να σου δώσει την ευκαιρία να τον μάθεις και, ταυτόχρονα, να κερδίσεις πλούσια δώρα.

Έως τις 23 Νοεμβρίου, απάντησε σε 8 απλές ερωτήσεις (επιλέγεις μεταξύ δυο φωτογραφιών) και διαπίστωσε σε ποιον από τους παρακάτω “τύπους” βλέπεις τον εαυτό σου:

  • Περνάς καλά διαβάζοντας τα διατροφικά στοιχεία πάνω σε κάθε συσκευασία (και γι’ αυτό δεν πάει και κανείς μαζί σου για ψώνια…); Είσαι “healthy κι όποιος αντέχει”!

  • Τα διλήμματα σου “βουτάνε” μεταξύ του σιροπιαστού, του κουταλιού, του ταψιού, του παγωτού, και πάντως του “να σταματήσουμε και για κάνα γλυκάκι ρε παιδιά, στο δρόμο μας είναι”; Εύκολο, είσαι οέχουμε κανά γλυκό”;

  • Συνδυάζεις υπέροχα τη σοκολάτα με ρούμι και ξέρεις καλά ότι το μπρι καμία σχέση δεν έχει με το σκουμπρί; Είσαι “γκουρμεδιάρης”!

  • Σταυρώνεις τις πίτες προτού τις βάλεις στον φούρνο και στέλνεις ρουφηχτά φιλιά για να μην κόψει το αβγολέμονο; “Να κρατάμε λίγο τις παραδόσεις;”, ε;

  • Το καλύτερό σου είναι να γυρίζεις τον κόσμο ή, έστω, του κόσμου τα εστιατόρια και να δοκιμάζεις τα πάντα; Μία λέξη μόνο για σένα: “σουρταφερτατζής”!

Για ό,τι θέλεις να είσαι, πάρε μέρος στο ΑΒ QUIZ #TiTheleisNaEisai και μπες σε κλήρωση για να διεκδικήσεις μοναδικά δώρα: Πέντε (5) τυχεροί νικητές θα κερδίσουν δωροεπιταγές ΑΒ αξίας €200 και ένα δώρο, αξίας τουλάχιστον €230, απολύτως ταιριαστό με τον τύπο τους.