Άστατος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη 15 Μαΐου 2014, στη δυτική και βόρεια Ελλάδα, καθώς και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, με νεφώσεις και βροχές κατά διαστήματα.

Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατούν λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά τμήματα.

Η θερμοκρασία σε πτώση σε ολόκληρη τη χώρα θα κυμανθεί από 9 έως 24 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 4 έως 22 στη βόρεια Ελλάδα, 7 έως 21 στη δυτική Ελλάδα, 12 έως 22 στο βόρειο Αιγαίο και από 11 έως 23 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα δυτικά – βορειοδυτικά έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένιση από το απόγευμα, ενώ ισχυρό δυτικό ρεύμα 5 έως 7 μποφόρ θα επηρεάσει και την περιοχή του Κορινθιακού. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι δυτικοί – νοτιοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά στα νοτιοδυτικά τμήματα 7 μποφόρ.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.