Βροχές και τοπικές καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο, στα δυτικά ηπειρωτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στη συνέχεια σε ολόκληρη την ηπειρωτική Ελλάδα, αναμένουμε τη Δευτέρα 28 Απριλίου 2014.

Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες ενώ ενδέχεται να βρέξει τοπικά στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο. Τα φαινόμενα σταδιακά από το βράδυ στις περισσότερες περιοχές θα εξασθενίσουν.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 4 έως 19 στη βόρεια Ελλάδα, 8 έως 19 στη δυτική Ελλάδα, 9 έως 20 στο βόρειο Αιγαίο και από 12 έως και 24 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν κυρίως από τα δυτικά με ένταση έως 5 και τοπικά στα νότια τμήματα 6 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι δυτικοί –νοτιοδυτικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ, ενώ στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από τα νότια- νοτιοδυτικά από 3 έως 6 μποφόρ.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.