Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο Ιόνιο και στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, όπου τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένουμε το Σάββατο 26 Απριλίου 2014. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατούν λίγες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών μετά το μεσημέρι στην Εύβοια, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 7 έως 19 στη βόρεια Ελλάδα, 8 έως 21 στη δυτική Ελλάδα, 10 έως 21 στο βόρειο Αιγαίο και από 12 έως και 21 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα νοτιοδυτικά με ένταση από 3 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι δυτικοί 4 με 5 μποφόρ, ενώ στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν κυρίως από τα βόρεια έως 4 και πρόσκαιρα 5 μποφόρ.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.