Άστατος θα είναι ο καιρός και την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014, με νεφώσεις και σποραδικές βροχές τις πρωινές ώρες στο ανατολικό Αιγαίο, και από το μεσημέρι στη δυτική κεντρική και βόρεια Ελλάδα όπου θα σημειωθούν και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το βράδυ και από τα βορειοδυτικά σταδιακά θα σταματήσουν και θα περιοριστούν στη Θράκη και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 21 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 0 έως 16 στη βόρεια Ελλάδα, 3 έως 19 στη δυτική Ελλάδα, 5 έως 18 στο βόρειο Αιγαίο και από 8 έως και 19 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα δυτικά – βορειοδυτικά με ένταση από 4 έως 6 μποφόρ, ενώ και στον Κορινθιακό θα φτάσουν πρόσκαιρα τα 5 με 6 μποφόρ. Στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι κυρίως νότιοι 3 με 6 μποφόρ, στρεφόμενοι από το βράδυ σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση, ενώ στο νότιο Αιγαίο θα πνέουν από τα δυτικά έως και 6 μποφόρ.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.