Νεφώσεις με σποραδικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, στα νησιά του Αιγαίου και στη βορειοανατολική Ελλάδα και μικρή περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας αναμένουμε σήμερα.

Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατούν τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά καθώς και σε περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με χαμηλό υψόμετρο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως και 12 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, -2 έως 11 στη βόρεια Ελλάδα, 3 έως 14 στη δυτική Ελλάδα, 1 έως 14 στο βόρειο Αιγαίο και από 6 έως και 15 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν κυρίως από τα ανατολικά με ένταση από 4 έως 5 και τοπικά στα νότια τμήματα 6 μποφόρ, με εξασθένιση από το μεσημέρι, ενώ στο Αιγαίο θα είναι βορειοανατολικοί έως 6 και τοπικά στα κεντρικά και τα βόρεια 7 μποφόρ.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.