Καλός θα είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα την Κυριακή.

Τις θερμές ώρες της ημέρας θα υπάρχουν νεφώσεις στα ηπειρωτικά και κατά τόπους θα αυξηθούν, δίνοντας βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 31 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 36, στην Ήπειρο από 15 έως 34 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 15 έως 37, στα δυτικά ηπειρωτικά και στη Νότια Πελοπόννησο από 16 έως 34 βαθμούς, στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά από 16 έως 36, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 34 βαθμούς, και στα νησιά του Αιγαίου από 17 έως 33 βαθμούς αλλά στις Σποράδες, τις Κυκλάδες και τη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ και τοπικά στα νότια πελάγη 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ και τοπικά στην Κέρκυρα 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια και ζέστη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα διατηρηθούν 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι και μετά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι με εντάσεις 3 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς.