Νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών ασθενών βροχοπτώσεων στα δυτικά, κεντρικά και νότια τμήματα της χώρας και ισχυρούς βορειοανατολικούς ανέμους στα πελάγη αναμένουμε σήμερα.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις και διαστήματα με ηλιοφάνεια, ενώ στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως και 13 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, -4 έως 10 στη βόρεια Ελλάδα, 4 έως 15 στη δυτική Ελλάδα, 1 έως 13 στο βόρειο Αιγαίο και από 8 έως και 17 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από ανατολικές κυρίως διευθύνσεις έως 6 και πρόσκαιρα στα βόρεια έως και 8 μποφόρ, ενώ και στον Κορινθιακό θα φτάσουν τα 6 με 7 μποφόρ. Στο βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί εως 7 μποφόρ, ενώ στο νότιο Αιγαίο θα πνέουν κυρίως από τα βόρεια – βορειοανατολικά έως 7 και τοπικά στα δυτικά τμήματα 8 μποφόρ.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.