Αυξημένες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα και τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά αναμένουμε αρχικά το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014. Από το απόγευμα όμως και από τα δυτικά ο καιρός θα παρουσιάσει σταδιακή επιδείνωση με βροχές και τις νυχτερινές ώρες καταιγίδες, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές αλλά και ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας. Τα φαινόμενα την Κυριακή θα επηρεάσουν ολόκληρη σχεδόν τη χώρα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως και 15 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, -2 έως 10 στη βόρεια Ελλάδα, 8 έως 19 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα, 2 έως 15 στο βόρειο Αιγαίο και από 11 έως και 18 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από ανατολικές – νοτιοανατολικές διευθύνσεις έως 8 και πρόσκαιρα 9 μποφόρ, ενώ και στον Πατραϊκό κόλπο το ανατολικό ρεύμα θα φτάσει τα 9 μποφόρ. Στο βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ, ενώ στο νότιο Αιγαίο θα πνέουν από τα ανατολικά – νοτιοανατολικά έως 6 μποφόρ.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.

Ο καιρός σήμερα