Πολύ καλές καιρικές συνθήκες και άνοδος της θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώρα. Πρόσκαιρα τοπικές νεφώσεις. Περιορισμένη κατά τόπους ορατότητα τις πρωινές και κυρίως τις βραδινές ώρες. Άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο με προοδευτική εξασθένηση.

Πιο αναλυτικά:

Σήμερα, Σάββατο 25 Απριλίου, σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις. Τις πρωινές και κυρίως τις νυκτερινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 17 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 20, στη Θεσσαλία από 5 έως 23 βαθμούς, στην Ήπειρο από 6 έως 20, στην υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα και στη Νότια Πελοπόννησο από 8 έως 23 βαθμούς, στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά από 5 έως 22, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 20 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo, του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από δυτικές έως βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ, και στα Δωδεκάνησα 6 με 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ.