Έτοιμο να φιλοξενήσει τα παιδιά του δήμου Αχαρνών, είναι το υπαίθριο γήπεδο μπάσκετ που κατασκευάστηκε στην περιοχή Αγριλέζα, στο πλαίσιο της κοινωνικής εκστρατείας της Wind, «Τα Παιδιά Νικάνε», με πρωταγωνιστές τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Θοδωρή Παπαλουκά.

Το νέο γήπεδο, που πληροί όλες τις προδιαγραφές άθλησης και ασφάλειας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού παραδόθηκε σήμερα από τους παίκτες και εκπροσώπους της Wind στο Δήμο Αχαρνών σε ειδική εκδήλωση παρουσία της Αντιδημάρχου Διοίκησης της περιοχής Αθηνάς Σεϊτανίδου, μελών του δημοτικού συμβουλίου, κατοίκων και μαθητών της περιοχής. Επίσης, με αφορμή την εκδήλωση και με στόχο να δώσει ένα ακόμα κίνητρο στα παιδιά να αξιοποιήσουν άμεσα το χώρο και να ασχοληθούν με τον αθλητισμό η εταιρεία εφοδίασε με μπάλες μπάσκετ το νέο γήπεδο.

Τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ, συγκέντρωσαν με τα καλάθια τους στη διάρκεια της σεζόν 2009-2010 το ποσό των 40.800 ευρώ στο πλαίσιο της εκστρατείας «Τα Παιδιά Νικάνε»καθώς για κάθε καλάθι που πετύχαιναν στην Α1 αλλά και στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, η Wind προσέφερε 100 ευρώ ενώ πριμοδότησε με 10.000 ευρώ τα 10 καλάθια που μπήκαν σε διπλό των δύο διεθνών άσων, με τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Αχαρνών στις 12 Απριλίου.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη χρονιά ο Θοδωρής και ο Δημήτρης συγκέντρωσαν 24.600 ευρώ, χρήματα που προσφέρθηκαν για τους σκοπούς του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας, στον Πειραιά, και του Νομαρχιακό Σύλλογο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Καστοριάς.

πηγή:greenbusiness