Πρώτη δύναμη η ΠΑΣΚΕ στη ΓΣΕΕ

Αντιπολίτευση, μετά τις αρχαιρεσίες του 37ου συνεδρίου, αναδείχθηκε η ΔΑΚΕ


ΕΛΛΑΔΑ
7:00
26/02/2020
Πρώτη δύναμη η ΠΑΣΚΕ στη ΓΣΕΕ
4
loading

Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες του 37ου τακτικού συνεδρίου της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) με την εκλογή οργάνων διοίκησης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Συνομοσπονδίας, στις εκλογές πήραν μέρος επτά παρατάξεις. Τα αποτελέσματα των εκλογών έχουν ως εξής: Ψήφισαν 337, έγκυρα 337, άκυρα 0, λευκά 0.

Τις περισσότερες ψήφους συγκέντρωσε η Δημοκρατική Συνδικαλιστική Συνεργασία (ΠΑΣΚΕ-Δημοκράτες Συνδικαλιστές) και ακολούθησαν η Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων (ΔΑΚΕ), η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΑΣ), το Ενωτικό Μέτωπο Εργατικών Ισχυρών Συνδικάτων (Ε.ΜΕ.Ι.Σ. - ΑΡΚΙ), η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση (ΕΑΚ), η Ενότητα-Δύναμη Ευθύνης και Προοπτικής και το Ανεξάρτητο Ψηφοδέλτιο Εργαζομένων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, ανά παράταξη, διαμορφώθηκαν όπως απεικονίζονται στον παρακάτω πίνακα:

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar argitis

  Το ΠΑΣΟΚ είναι ακόμα εδώ...
  Πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν για να φύγει πλέον απο τη μέση αυτή χολέρα που κατέστρεψε εργασιακά , κοινωνικά και οικονομικά την Ελλάδα??

  1. avatar Σύντροφε. argitis

   Φίλε μου όπως βλέπεις όλα τα κόμματα εξουσίας έχουν πάρα πολλούς πασοκτσιδες. Ο χώρος αυτός είναι ιερός και αυτά που γράφεις είναι υπερβολές. Είναι τα στερεότυπα της άτιμης αριστεράς που τόσα καλά έχει συσσωρεύσει στη χώρα μας.

 2. avatar ΜΠ

  ΞΕΦΤΙΛΕΣ

 3. avatar Ερχόμαστε

  Να φύγει αυτή κι\' εδώ είμαστε. Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι κόμμα, είναι χώρος μεταξύ της βρωμο αριστεράς και της νέας δημοκρατίας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει