Η κακοκαιρία με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, τους ισχυρούς ανέμους και τα χιόνια συνεχίζεται στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας.

Χιόνισε και στην Πάρνηθα και σύμφωνα με την Αστυνομία έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ, στο ρεύμα προς το καζίνο.

Δείτε το βίντεο από το Καταφύγιο Μπάφι:

Posted by Katafygia Parnithas on Thursday, February 6, 2020

Κλειστά σχολεία στη Μακεδονία

Στο μεγαλύτερο μέρος του ορεινού όγκου του δήμου Λαγκαδά θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, δεν θα λειτουργήσουν το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο σε Ξυλόπολη, Όσσα και Κρύα Νερά, το γυμνάσιο Ξυλόπολης κι επίσης το δημοτικό, το γυμνάσιο, το λύκειο και ο παιδικός σταθμός Σοχού.

Κλειστά θα είναι τα σχολεία όλων των βαθμίδων στη δημοτική ενότητα Αρναίας «λόγω του επικίνδυνου οδικού δικτύου αλλά και λόγω της πολύωρης διακοπής ρεύματος που βρίσκεται σε εξέλιξη, γεγονός που καθιστά μη λειτουργικές τις σχολικές μονάδες (θέρμανση κλπ)», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Αριστοτέλη.

Για την ίδια αιτία κλειστά θα παραμείνουν και τα σχολεία στην Κοινότητα Μεγάλης Παναγίας, ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στις υπόλοιπες κοινότητες του Δήμου Αριστοτέλη, δηλαδή στο Γομάτι και στο σύνολο των κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Σταγείρων Ακάνθου.

Εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών, της χιονόπτωσης και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, μετά από απόφαση των δήμαρχων, θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στον Δήμο Φλώρινας, τον Δήμο Αμυνταίου και των Δήμο Πρεσπών.

Επίσης στην Κοζάνη τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στο Δήμο Εορδαίας.

(φωτογραφία αρχείου)