Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά της χώρας όπου θα σημειωθούν και τοπικές βροχοπτώσεις κυρίως στο βορειοδυτικό Αιγαίο, στην ανατολική Θεσσαλία και την Εύβοια, αναμένουμε το Σάββατο 31 Αυγούστου 2013, ενώ ενδέχεται να βρέξει τοπικά και στην ανατολική Στερεά. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με ηλιοφάνεια και λίγες παροδικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 και τοπικά 32 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 15 έως 27 και τοπικά έως και 30 στη βόρεια Ελλάδα, 17 έως 31 στη δυτική και νότια Ελλάδα, 16 έως 29 στο βόρειο Αιγαίο και από 19 έως 32 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα βορειοδυτικά με ένταση έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι βόρειοι – βορειοδυτικοί με ένταση από 4 έως 5 και τοπικά στα νοτιοανατολικά τμήματα έως και 7 μποφόρ.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.