«Δεν χτυπήθηκε ο Άδωνις»

Διαψεύδουν επίθεση σε Γεωργιάδη οι εργαζόμενοι στο Αττικό


ΕΛΛΑΔΑ
14:08
19/07/2013
«Δεν χτυπήθηκε ο Άδωνις»
3
loading

Διαψεύδουν ότι δέχθηκε γροθιές και σπρωξιές ο υπουργός Υγείας, οι εργαζόμενοι στο Αττικό νοσοκομείο και με ανακοίνωση τους μιλούν για ψεύτες.

«Τα κυβερνητικά παπαγαλάκια και ο εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης, αντιστρέφοντας για μια ακόμη φορά την πραγματικότητα, διαδίδουν ότι ο υπουργός «χτυπήθηκε» από τους εργαζόμενους. Είναι τόσο ψεύτες που δεν αξίζουν ούτε την περιφρόνησή μας», αναφέρουν.

Μάλιστα σε ανακοίνωση σημειώνουν: «Η γενική συνέλευση των εργαζομένων του ΑΤΤΙΚΟΥ νοσοκομείου καταδικάζει την πρωτοφανή εισβολή των ΜΑΤ και τους προπηλακισμούς εργαζομένων, γιατρών και συνοδών που διαμαρτυρόντουσαν ενάντια στην επίσκεψη - παρωδία του Υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη στο νοσοκομείο μας. Η επίθεση αυτή επιβεβαιώνει την πρόθεση της άθλιας δικομματικής κυβέρνησης να επιβάλλει το δόγμα του Νόμου και της Τάξης για να προωθήσει την αντιλαϊκή πολιτική της.

Ο Υπουργός μιας κυβέρνησης που υπονομεύει τη δημόσια υγεία, κλείνει νοσοκομεία, απολύει και θέτει σε διαθεσιμότητα προσωπικό, παραδίδει το ΕΣΥ στα επιχειρηματικά συμφέροντα είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ στο ΑΤΤΙΚΟ της αθλιότητας των ράντζων και της έλλειψης προσωπικού. Γι' αυτό μπήκε στο νοσοκομείο από την πίσω πόρτα και μίλησε σε άδειο αμφιθέατρο (με την παρουσία 5-10 παρατρεχάμενων της διοίκησης και 15-20 πανεπιστημιακών καθηγητών), φρουρούμενος από δύο διμοιρίες των ΜΑΤ που εισέβαλλαν στο νοσοκομείο».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar N1k0ssT

    Ναι, νομίζω μάλιστα ότι ο Άδωνης ήταν που έδειρε καμμιά πενηνταριά και πρέπει να του κάνετε και μήνυση κι από πάνω.

  2. avatar Ομηρος ομηρόπουλος

    ΑΝΤΕ ΒΡΕ , ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ !! ΤΣΑΜΠΑ ΠΑΛΙΚΑΡΑΔΕΣ !!

  3. avatar Eleni Korovesi

    Είμαστε για γέλια και για κλάματα!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει