Εργολαβικοί υπάλληλοι διαμαρτύρονταν στο Αριστοτέλειο

Είχαν καταλάβει το γραφείο του πρύτανη και τελικά αποχώρησαν


ΕΛΛΑΔΑ
14:21
10/07/2013
Εργολαβικοί υπάλληλοι διαμαρτύρονταν στο Αριστοτέλειο
1
loading

Αποχώρησαν πριν από λίγο από το γραφείο του πρύτανη του ΑΠΘ, Ι.Μυλόπουλου, πρώην εργολαβικοί υπάλληλοι που παρουσία μελών της διοίκησης του ΕΚΘ και του προέδρου του Π. Τσαραμπουλίδη, διαμαρτυρήθηκαν στο κτίριο της πρυτανείας, με αίτημα να καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους.

Η αντιπροσωπεία του ΕΚΘ και οι εργαζόμενοι μπήκαν στο γραφείο του πρύτανη που απουσίαζε και προσπάθησαν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί του. Τελικώς, ενημέρωσαν τη γραμματεία ότι θα επανέλθουν, επιδιώκοντας συνάντηση μαζί του τη Δευτέρα στις 10 πμ.

Οι πρώην εργολαβικοί υπάλληλοι του ΑΠΘ ζητούν την εξόφληση των δεδουλευμένων Αυγούστου - Νοεμβρίου του 2012.

«Είμαστε απλήρωτοι από τον περασμένο Αύγουστο, άνεργοι από την αρχή του χρόνου και μόνο τελευταία, σε μια προκήρυξη για την καθαριότητα, λίγων ημερών (8-31 Ιουλίου) για 264 άτομα, πήγαν μόλις τριάντα άτομα από τους 316 που ήμασταν παλιά και αυτοί για λίγες μέρες δουλειάς χάνουν και το ταμείο ανεργίας» δήλωσε ο εκπρόσωπος τους και μέλος της διοίκησης του ΕΚΘ, Σιδέρης Κωνσταντινίδης.

Οι εργαζόμενοι κινήθηκαν και προς τα γραφεία της εργολαβικής εταιρίας στο ισόγειο του κτιρίου, αλλά βρήκαν τις πόρτες κλειστές και αποχώρησαν.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar aris

    Το κολπάκι με τους εργολάβους του δημοσίου.... στοιχίζουν 3 φορές πάνω από μόνιμο προσωπικό .. απλά τα παίρνουν οι υπάλληλοι που ελεγχουν τους εργολάβους .......και κάνουν και τη δουλειά τους και οι εργολαβικοί υπάλληλοι δουλεύοντας στο δημόσιο χωρίς προκυρήξεις και διαγωνισμούς ασεπ ΚΑΙ ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΆΝΕΙ Ο ΝΈΟΣ ΕΡΓΟΛΆΒΟΣ !!!
    ΜΠΆΧΑΛΟ ΕΛΛΆΣ

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει