Με θαυμαστή θέληση, πνεύμα αλληλεγγύης και ζωντάνια που εμπνέει, οι Ladies έτρεξαν για 8η φορά στον ομορφότερο αγώνα της χρονιάς.

Ο φωτεινότερος θεσμός του τρεξίματος επέστρεψε για να δώσει παράταση στο καλοκαίρι… Για 8η χρονιά το Ladies Run ήταν αφιερωμένο μόνο στις γυναίκες, προτρέποντάς τις να ανακαλύψουν τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους και να βιώσουν μια μοναδική δρομική εμπειρία, στην πιο premium παραλία της Αττικής, στο ολοκαίνουριο Four Seasons, και στην Astir marina.

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στις 10.00 το πρωί, δόθηκε το σήμα της εκκίνησης στην Astir Beach, εκεί όπου το πάθος, το στυλ και η θηλυκότητα εκατοντάδων γυναικών ενώθηκαν για να διανύσουν την πιο ειδυλλιακή διαδρομή.

Εκατοντάδες ladies, νωρίς το πρωί της Κυριακής 20 Οκτωβρίου, βρέθηκαν στην Astir Beach για να τρέξουν τα πιο όμορφα χιλιόμετρα της Αθήνας

Με Χρυσό Χορηγό τη Samsung, το Ladies Run έγινε και φέτος talk of the town: πρωταθλήτριες του στίβου, λαμπερές προσωπικότητες που δίνουν κάθε χρόνο το παρόν, μικρά και μεγάλα κορίτσια κάθε ηλικίας και επίδοσης, απέδειξαν ότι όλες έχουν δικαίωμα στην άθληση, τη χαρά, την προσφορά.

Για την ιστορία: πρώτη έκοψε το νήμα η πρωταθλήτρια στίβου στις μεσαίες αποστάσεις Kωνσταντίνα Γιαννοπούλου, με χρόνο 17’49’’. Δεύτερη αναδείχθηκε η Ντενίζ Δημάκη που έχει πλέον δημιουργήσει μια δική της ιστορία στο θεσμό, με χρόνο 18’.24’’. Και τρίτη τερμάτισε η εντυπωσιακή Στέλλα Αλεξανδρίδου με χρόνο 19’.11’’.

Οι νικήτριες του Ladies Run 2019: Στέλλα Αλεξανδρίδου (χάλκινο μετάλλιο), Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου (χρυσό μετάλλιο) και Ντενίζ Δημάκη (αργυρό μετάλλιο), χαρούμενες και περήφανες, μετά τον τερματισμό!

Οι Ladies μετέφεραν μήνυμα αλληλεγγύης και ουσιαστικής προσφοράς για γυναίκες που βρίσκονται σε ανάγκη: μέσω του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου ΔΕΣΜΟΣ (www.desmos.org), 5 ευρώ από κάθε συμμετοχή, συγκεντρώθηκαν για να υποστηρίξουν ευπαθείς ομάδες γυναικών.

Σχεδόν 30.000 ευρώ έχουν συγκεντρωθεί από ιδρύσεως του θεσμού με προορισμό τη στήριξη κακοποιημένων, φυλακισμένων, τοξικοεξαρτημένων, προσφύγων μητέρων κ.α.

Αριστερά, η Δήμητρα Ζαχοπούλου στο περίπτερο της Samsung, Χρυσού Χορηγού του Ladies Run 2019, εντυπωσίασε με τις επιδόσεις της! Δεξιά, η γνωστή make-up artist Ρούλα Σταματοπούλου, προστάτευσε την επιδερμίδα της πριν αλλά και μετά το run, χάρη στα προϊόντα Vichy.

Φέτος οι πρώτες πρωτοβουλίες του θεσμού θα έχουν στο επίκεντρο τη γυναίκα και το παιδί, ενισχύοντας μέσω της τη ΜΚΟ «Ζεύξις», έναν ξενώνα για ασυνόδευτα ανήλικα κορίτσια 11 έως 17 ετών από όλα τα πιθανά σημεία όπου υπάρχει πόλεμος και δυστυχία.

Και ακόμα, για την αγορά παιχνιδιών για το Σωματείο «Το Μεγάλο μας Σπίτι», έναν χώρο ψυχολογικής υποστήριξης μικρών παιδιών έως 4 ετών με τις μαμάδες τους.