Οι Έλληνες Πρόσκοποι διοργανώνουν πανελλήνιο Open Day, με τίτλο «Γνωρίστε τους Προσκόπους της Γειτονιάς σας» το Σαββατοκύριακο 19-20 Οκτωβρίου 2019 και προσκαλούν κάθε ενδιαφερόμενο να γνωρίσει τη δράση και τα προγράμματα της μεγαλύτερης κίνησης για νέους στην πατρίδα μας και παγκόσμια.

Γιορτάζοντας τα 110 χρόνια Ελληνικού Προσκοπισμού, τα Προσκοπικά Συστήματα σε πάνω από 300 σημεία της ελληνικής επικράτειας προσκαλούν γονείς, νέους και παιδιά να γνωρίσουν τι σημαίνει να είσαι Πρόσκοπος!

Επίσης οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν μοναδικά προσκοπικά παιχνίδια αλλά και να ενημερωθούν πως ο Προσκοπισμός επιδρά θετικά στη ζωή των νέων και πως οι Έλληνες Πρόσκοποι συμβάλλουν στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου!

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί με ευκολία να αναζητήσει το Προσκοπικό Σύστημα της περιοχής του μέσω του gineproskopos.gr. Στην ειδική σελίδα θα εντοπίσει τη διεύθυνση που βρίσκεται το Προσκοπικό Σύστημα που συμμετέχει στο  Προσκοπικό Open Day, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας του τοπικού υπεύθυνου, ο οποίος θα ενημερώνει για όλες τις λεπτομέρειες της δράσης (ώρες πραγματοποίησης, πρόγραμμα κ.λπ.).

Το Σαββατοκύριακο 19-20 Οκτωβρίου, οι Πρόσκοποι ανοίγουν τις Εστίες τους και σας περιμένουν…

Πληροφορίες για το Open Day: Μαρία Μπενά (2169007246, 6936117149, [email protected])

Χάρτης Συστημάτων: sep.org.gr