Η σελίδα του οινοποιείου του Άγγελου Ρούβαλη στο facebook διοργανώνει διαγωνισμό με τίτλο «Mystery wine e-shop!» και δίνει τη δυνατότητα στους φίλους του να γνωρίσουν το e-shop του οινοτέχνη Άγγελου Ρούβαλη που προσφέρει τα αγαπημένα σας κρασιά σε πολύ συμφέρουσες τιμές.

Μέσω της ειδικής εφαρμογής που έχει δημιουργηθεί για τον διαγωνισμό, στην επίσημη σελίδα του Άγγελου Ρούβαλη «Angelos Rouvalis Winery» στο facebook, οι χρήστες επιλέγουν το αγαπημένο τους κρασί, ύστερα το ψάχνουν στο e-shop του Άγγελου Ρούβαλη και αφού συμπληρώσουν τον κωδικό που θα βρουν, μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν 1 κιβώτιο από το αγαπημένο τους κρασί.

Οι πιθανότητες να είστε ο νικητής είναι μεγάλες καθώς οι τυχεροί θα είναι δέκα, ενώ προσκαλώντας τους φίλους σας να συμμετέχουν και αυτοί στον διαγωνισμό αυξάνετε τις συμμετοχές σας!

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 27 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 27 Μαΐου.

Περισσότερες πληροφορίες: www.rouvaliswinery.gr

Ο Άγγελος Ρούβαλης οινολόγος (απόφοιτος του Bordeaux), Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου ίδρυσε το 1991 το οινοποιείο του στην περιοχή της Αιγιαλείας, του πιο ορεινού αμπελώνα της Ελλάδος.

H βορινή έκθεση των αμπελώνων στα καλοκαιρινά μελτέμια αποτελεί μοναδικό χαρακτηριστικό των πλαγιών της Αιγιαλείας. «Ο αμπελώνας των πλαγιών της Αιγιαλείας από εδαφοκλιματολογική άποψη , είναι ένας από τους ωραιότερους του κόσμου καθώς ανεβαίνει τις μαλακές βορινές πλαγιές και δέχεται τους δροσερούς θαλασσινούς ανέμους που προστατεύουν τους καρπούς από το καλοκαιρινό καύσωνα. Πρόκειται για ένα μοναδικό στον κόσμο αμπελοοινικό βιόκλιμα», σύμφωνα με την κα Κουράκου, Επίτιμη Πρόεδρος του Παγκόσμιου Οργανισμού Κρασιού -2001).

Έχει δημιουργήσει τρεις ομάδες κρασιών: Το αγαπημένο Ασπρολίθι, τη σειρά Μικρός Βοριάς με 7 κρασιά: (Μικρός Βοριάς Λευκός ,Μικρός Βοριάς Ερυθρός, Μικρός Βοριάς Τρίο, Μικρός Βοριάς Riesling, Μικρός Βοριάς Ροζέ).

Πρόσφατα, εμπλούτισε την σειρά με τα δυο φρέσκα κρασιά, εσοδείας 2012, Μοσχοφίλερο-Μικρός Βοριάς και Αγιωργίτικο- Μικρός Βοριάς τα οποία διακρίνονται για τη φρουτώδη και δροσερή προσωπικότητα τους.
Τέλος, την σειρά παλαιωμένων οίνων IANOS με 4 κρασιά: IANOS Chardonnay, IANOS Cabernet Sauvignon, IANOS Syrah, και IANOS Cava (από τα καλύτερα βαρέλια της υπόγειας κάβας του οινοποιείου).