Περισσότεροι από 10.000 δρομείς έδωσαν το «παρών» στην γραμμή της εκκίνησης, την Κυριακή 31/03, μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη συμμετέχοντας στους αγώνες του 2ου Ημι-Μαραθωνίου της Αθήνας.

Η WIND ως Μέγας Χορηγός του ΣΕΓΑΣ και Ονομαστικός Χορηγός του αγώνα δρόμου 3 χλμ. της διοργάνωσης του Ημι – Μαραθωνίου, είχε δυναμική παρουσία ώστε το κέντρο της πόλης να μεταμορφωθεί σε μια μεγάλη αθλητική γιορτή.

Η οδός Σταδίου πλημμύρισε από τους δυνατούς ήχους των BATALA, που ντυμένοι στα χρώματα της WIND, ξεσήκωναν με τα τύμπανά τους και το δυναμικό χορό τους σε ρυθμούς samba & reggae, τους δρομείς στο πέρασμά τους.

Αλλά και στο αθλητικό μέρος της διοργάνωσης μεγάλη νικήτρια στις γυναίκες, στο αγώνισμα του ημι-μαραθώνιου δρόμου των 21,1χλμ, αναδείχτηκε η Μάγδα Γαζέα, με χορηγό την WIND. Με χρόνο 1.17.54 η Γαζέα κατέκτησε ταυτόχρονα και το 4ο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Στους άνδρες την πρώτη θέση κατέκτησε ο Κώστας Πούλιος. Παράλληλα, στους αγώνες του Ημι – Μαραθωνίου συμμετείχαν και 120 εργαζόμενοι της εταιρείας που έτρεξαν με τα χρώματα της WIND Running Team .

Η γιορτή κορυφώνονταν στον τερματισμό, μπροστά από το Ζάππειο Μέγαρο όπου σε όλους τους συμμετέχοντες, ανεξαρτήτως χρόνου, απονέμονταν αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής.


Η οδός Σταδίου πλημμύρισε από τους δυνατούς ήχους των BATALA, που ντυμένοι στα χρώματα της WIND, ξεσήκωναν με τα τύμπανά τους και το δυναμικό χορό τους σε ρυθμούς samba & regae, τους δρομείς στο πέρασμά τους


Στο αθλητικό μέρος της διοργάνωσης μεγάλη νικήτρια στις γυναίκες, στο αγώνισμα του ημιμαραθώνιου δρόμου των 21,1χλμ, αναδείχτηκε η Μάγδα Γαζέα, με χορηγό την WIND. Με χρόνο 1.17.54 η Γαζέα κατέκτησε ταυτόχρονα και το 4ο πανελλήνιο πρωτάθλημα


Στους αγώνες του Ημι – Μαραθωνίου συμμετείχαν και 120 εργαζόμενοι της εταιρείας που έτρεξαν με τα χρώματα της WIND Running Team


Η γιορτή κορυφώνονταν στον τερματισμό, μπροστά από το Ζάππειο Μέγαρο όπου σε όλους τους συμμετέχοντες, ανεξαρτήτως χρόνου, απονέμονταν αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής