Τις τελευταίες ώρες έχει ανέβει στο Διαδίκτυο μία ιστοσελίδα με διεύθυνση http://psinakis-polites.eu. Σε αυτήν υπάρχει μόνο ένα ρολόι που κινείται σε αντίστροφη μέτρηση, και η ένδειξη: «Πολίτες: Όπου να’ναι σκάει».

Όσοι την είδαν την Πρωταπριλιά νόμιζαν ότι επρόκειτο για κάποιο αστείο της ημέρας, όμως η Πρωταπριλιά πέρασε, έχουμε 2 Απριλίου και η αντίστροφη μέτρηση προχωρά ακάθεκτη, μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν και αναμένεται να… «σκάσει» η βόμβα.

Ποια είναι αυτή η βόμβα; Οι ενδείξεις είναι σαφείς: Πρώτον, το όνομα psinakis στο URL της ιστοσελίδας. Δεύτερον, η ελιά που παραπέμπει στο έμβλημα του συνδυασμού με τον οποίο κατέβηκε στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο Ηλίας Ψινάκης ως υποψήφιος δήμαρχος Μαραθώνα. Και τρίτον και σημαντικότερο, το όνομα «Πολίτες», που είναι επίσης το ίδιο με το όνομα του συνδυασμού του Ηλία Ψινάκη.

Όλα λοιπόν δείχνουν ότι πίσω από την ιστοσελίδα αυτή «κρύβεται» ο Ηλίας Ψινάκης. Το τι ετοιμάζει όμως παραμένει ασαφές. Ίσως η κατάληξη του URL, που είναι .eu, αντί για το πιο λογικό .gr, παραπέμπει στις επικείμενες ευρωεκλογές

Από το περιβάλλον του Ηλία Ψινάκη πάντως διαρρέει ότι στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα το «μανιφέστο» της κίνησης «Πολίτες», και αυτό θα είναι το ξεκίνημα για όσα μας επιφυλάσσει ο Ηλίας Ψινάκης