H ιστορία της γνωστής εταιρίας ξεκινάει πριν από 40 χρόνια, όταν ο Νικόλαος Τριαντάφυλλος έχοντας σπουδάσει την τέχνη της επιπλοποιίας, ανοίγει ένα μικρό εργαστήρι.

Σχεδιάζει και παρουσιάζει τα πρώτα του χειροποίητα σαλόνια στην αγορά, κερδίζοντας αμέσως την αποδοχή του καταναλωτικού κοινού.

Με μεράκι, επιμονή και αγάπη στο έπιπλο, η sofa.gr εξελίχθηκε σε μια δυναμική πρωτοποριακή ελληνική επιχείρηση, με τον πυρήνα της να παραμένει οικογενειακός.

Γεγονός που καταδεικνύει τις αρχές και τις αξίες της εταιρίας, οι οποίες την καθιστούν πανελλαδικά πρωτοποριακή και καινοτόμα στην παραγωγή χειροποίητων επίπλων.

Γι’ αυτό και σήμερα η sofa.gr δικαίως θεωρείται leader στον τομέα της και έχει κλέψει τις καρδιές του καταναλωτικού κοινού!

Τα πάντα ξεκινούν από τον σχεδιασμό και μετά στο εργοστάσιο παραγωγής της sofa.gr στο Περιστέρι, εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, όπου ξεκινάει η κατασκευή του κάθε επίπλου.

Χρησιμοποιώντας κορυφαίες πρώτες ύλες, ξύλα, βερνίκια κλπ δημιουργεί τα έπιπλα που ονειρεύεστε με σύγχρονο design, απόλυτη εργονομία, άριστης ποιότητας και αντοχής.

Επειδή λοιπόν η sofa.gr κατασκευάζει χειροποίητα έπιπλα, μπορεί και προσφέρει σε όλους τις πελάτες της, έπιπλα στις διαστάσεις που επιθυμούν, ενώ για τα προϊόντα της ισχύει 15 χρόνια εγγύηση!

H εταιρία βρίσκεται πάντα δίπλα στους πελάτες, πριν και μετά την πώληση, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη της για το χειροποίητο έπιπλο και τον σεβασμό στον καταναλωτή.

Υψηλή ποιότητα στις καλύτερες τιμές και με άτοκες δόσεις, συνέπεια και ασφαλής παράδοση, δωρεάν τοποθέτηση και μεταφορικά με τον ιδιόκτητο στόλο των φορτηγών της, για να απολαμβάνετε περισσότερες χαρούμενες και ποιοτικές στιγμές στο σπίτι σας.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε οι πάνω από 30.000 ευχαριστημένοι πελάτες της!

Στο site της sofa.gr θα βρείτε πανέμορφες συλλογές από σαλόνια, γωνιακούς καναπέδες, τραπεζαρίες, κρεβατοκάμαρες, πολυθρόνες, τραπεζάκια κλπ.

Ανάλογα με το ύφος του σπιτιού σας, μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία, έπιπλα μοντέρνα ή κλασικά, σε διαστάσεις κομμένες στα «μέτρα» σας, ενώ θα βρείτε τεράστια γκάμα σε υφάσματα και χρώματα.

Ενημερωθείτε για τα tips, τα νέα προϊόντα, τις προσφορές και τις καταπληκτικές εκπτώσεις που παρέχει η εταιρία για όλους εσάς, γιατί για τη sofa.gr  το κάθε σπίτι είναι μοναδικό και ο κάθε πελάτης ξεχωριστός!

Εναλλακτικά επισκεφθείτε τα καταστήματα: στο Ίλιον (Θηβών 410-412) ή στην Αγία Παρασκευή (Λεωφόρος Μεσογείων 488) και ανακαλύψτε τον υπέροχο κόσμο της sofa.gr.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της, αναλαμβάνει να υλοποιήσει και να σας παρουσιάσει την πλήρη μελέτη του χώρου που επιθυμείτε.

Με τη χρήση προγράμματος τρισδιάστατης φωτορεαλιστικής απεικόνισης, βλέπετε την παραγγελία σας ολοκληρωμένη τρισδιάστατα στο χώρο σας, με τα έπιπλα και τα χρώματα των επιλογών σας σε μία ή και περισσότερες εναλλακτικές προτάσεις.

Με την καθοδήγηση τους και με βασικό μέλημα το στυλ και την αρμονία του χώρου σας, θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τους ωραιότερους χρωματικούς συνδυασμούς υφασμάτων, ταπετσαριών και διακοσμητικών αντικειμένων υψηλής αισθητικής, δημιουργώντας έτσι την ατμόσφαιρα που ονειρεύεστε!

Γιατί για τη sofa.gr είναι πολύ σημαντικό, ότι συμμετέχει κατ΄αυτόν το τρόπο στην καθημερινή ζωή των 30.000 πελατών της, δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές.

Μα πάνω απ’ όλα είναι ευθύνη. Ευθύνη, ότι τα έπιπλα της sofa.gr θα στέκουν πάντα δίπλα σας, στις πιο σπουδαίες στιγμές, σαν τον πιο πιστό σας φίλο!

Ανακαλύψτε και εσείς το πιο ποιοτικό ελληνικό χειροποίητο έπιπλο. Ελάτε στη μια και μοναδική sofa.gr 

Καταστήματα:

  • IΛΙΟΝ Θηβών 410-412, Τηλ.: 210-5789731
  • ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Λεωφόρος Μεσογείων 488, Τηλ 211-1828193

Εργοστάσιο:

  • ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Εμπεδοκλέους 16, Τηλ 210-5710380

Ε-mail: [email protected]

sofa.gr