Σαρώνει τη Φθιώτιδα η «Σοφία»

Πού χρειάζονται οι αντιολισθητικές αλυσίδες


ΕΛΛΑΔΑ
9:18
03/01/2019
Σαρώνει τη Φθιώτιδα η «Σοφία»
4
loading

Νωρίτερα από το αναμενόμενο έφτασε στην Ευρυτανία και στη συνέχεια στη Φθιώτιδα η… «Σοφία».

Του ανταποκριτή μας στη Στερεά Ελλάδα στο lamiareport.gr

Το βαρομετρικό χαμηλό που σχηματίσθηκε στο Ιόνιο, κινείται με μεγάλη ταχύτητα στην Κεντρική Ελλάδα από τις 6 το πρωί, δίνοντας πολύ μεγάλες ποσότητες «βαρύ χιονιού», χιόνι δηλαδή με υγρασία που είναι αποτέλεσμα της σύγκρουσης των νοτιάδων με το επιφανειακό ψύχος. Αυτό μεταφράζεται σε χιόνι το οποίο  θα γίνει αισθητό ακόμη και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο, καθώς ο καιρός φαίνεται να έχει μεγάλο όρεξη.

Από τις 8 το πρωί χιονίζει πυκνά και στη Λαμία με τα πρώτα σημάδια να είναι ορατά και μέσα στην πόλη.

Το χιόνι έχει στρωθεί και στο δρόμο πάνω από το Νοσοκομείο με το μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας και του Δήμου Λαμιέων να είναι σε συναγερμό με δεκάδες μηχανήματα εθνικό δίκτυο και τους κεντρικούς δρόμους.

Αλυσίδες χρειάζονται αυτή την ώρα προς Καρπενήσι, Δομοκό και Μπράλο παρά τα δεκάδες μηχανήματα που ενεργούν. Σε αυτούς τους δρόμους δόθηκε απαγορευτικό από την Τροχαία για φορτηγά άνω των 3,5 τόνων.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar τι θα πει ΣΟΦΙΑ ?

  ΠΟΣΟ ΠΙΘΗΚΟΙ είμαστε ΜΙΜΟΥΜΑΣΤΕ χωρίς λόγο τους ΞΕΝΟΥΣ η ΑΡΧΗ. Έγινε. Με το ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ! Ηλίθια ιδέα ! Καμία άλλη χώρα δεν ονομασαι το Υπουργειο ΑΜΥΝΑΣ της ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ! ΟΙ. ΗΠΑ το ονόμασαν γιατί έχει πέντε γωνίες ! Εμάς τι είναι ?:Ένα ταλεπορο σπίτι ! Και το λέμε ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ! Πρέπει να ντρεπομαστε για την ΒΛΑΚΙΑ ! Και. Τώρα με κάθε αλλαγή του καιρού και μια ονομασια ! Τι ΒΛΑΚΙΑ !

  1. avatar megaloagroths

   σε λιγο θα εχουμε και λευκο οικο

 2. avatar πανέξυπνους και μορφωμένους συντάκτες έχετε εκεί

  λες και η Λαμία δεν είναι στον νομό Φθιώτιδας. Άλλον καμένο εγκέφαλο σαν του Τσιπράκου (Στην Λέσβο και τη Μυτιλήνη) δεν είχατε εκεί πέρα;

  1. avatar τον διορθώσανε

   φίλε τον τίτλο που έλεγε "σαρώνει Φθιώτιδα και Λαμία η Σοφία"

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει